Delicious coffee with a soul

Slow Coffee

  • Posted on
  • By Marjolein Vermeersch
  • 0
Slow Coffee

Slow Coffee is een trendy begrip en wordt meestal gebruikt om te verwijzen naar een ‘trage’ manier van koffiezetten.

Wij staan er als koffiebrander iets anders tegenover. Onze trage en ambachtelijke benadering van koffie gaat over de selectie van de koffieboon en het roosteren en verpakken ervan. In onze hele bedrijfsvoering speelt respect voor het product en de productkwaliteit in de breedste betekenis, nog daadwerkelijk een centrale rol en is het heel wat meer dan een hol, wollig cliché.

Zeemijlen voor Ramiro

  • Posted on
  • By Marjolein Vermeersch
  • 0
Zeemijlen voor Ramiro

Helemaal in de lijn van de bedrijfsfilosofie van Koffie Kàn lag het, om de te klein geworden koffiebrandmachine die we in 2004 vervingen, aan onze biokoffieboer in Chiapas te schenken. Die oude machine werd eerder met recente technologische sturing uitgerust, is nog optimaal bedrijfszeker en zou op de tweedehandsmarkt algauw nog 25.000 euro waard zijn. Maar dat weegt naar ons gevoel niet op tegen de groeimogelijkheden die de machine voor koffieboer Ramiro betekent.

Tags
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »