Chalo Funky Chunky Bar -32gr

Disponibilité: En stock (5)
  • Achetez 4 à €2,25 chacun et économisez -8%
  • Achetez 8 à €2,00 chacun et économisez 4%

Een lekkere zoete lekkernij en het perfecte tussendoortje voor iedereen, van een gediplomeerd snoeper tot een occupé corps.

  • Cashew & Caramel Chunk: Vol avec vitamines, minéraux et antioxydants. Dit is de perfecte snack voor mensen met een druk werkschema! Deze lekkere veganistische traktatie zal elke zoetekauw smaken.
  • Sesam Cranberry Chunk: Parfait pour dagelijkse energieboost, de Sesam & Cranberry est geweldig sur le pouce! Sesamzaad est zeer rijk aan magnésium en bevat een enorme hoeveelheid vitaminen en mineralen. Dus het creëren van het ultieme tussendoortje voor een energieboost midden op de dag!
  • Pumpkin & Raisin Chunk: Dit is de perfecte zoete traktatie voor elk seizoen (niet alleen de kille herfstdagen)! Met deze Chunk houd je je gezonde levensstijl op peil. Dit zoete tussendoortje op base van pompoen en rozijnen heeft een hoog eiwitgehalte en is veganistisch. De ingrediënten geven een aantal krachtige gezonde extra's, zoals het houden van het Hart gezondheid, visie en ze geven je een krachtige boost van energie!
  • Pomegranate in Nuts Chunk: Wil je big, bold en lekker? Bouclez-vous et sondez le morceau de grenade et de noix. Deze notenmix est zo lekker en levendig als maar kan. Deze gezonde snack est zeer voedzaam en zit vol met vezels, en geeft je de ultieme boost om de dag door te komen!
0 étoiles selon 0 avis
Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? Oui Non En savoir plus sur les témoins (cookies) »
← Retour à l'interface d'administration    Livraison gratuite à partir de €50 - B/NL • free gift wrapping Cacher