'Gardez Mourage' Mélange - au profit de Huis aan Zee

Numéro de l'article: 1X250XSMB
Disponibilité: En stock (399)
Heure de livraison: commande

Dit jaar maken we geen ‘Paasbonen' en is er geen 'Only for Dads Coffee' bij Koffie Kàn. We vinden het namelijk niet passen in de huidige coronacrisis.

Wat we anderzijds wel ondervinden is dat we vandaag enerzijds nood hebben aan positieve acties; en dat er heel wat behoefte is aan steun. Om die redenen zijn we op zoek gegaan naar een manier om diegenen te steunen die het nu extra moeilijk hebben. 

We creëerden daarom deze ‘Hou Moed’-koffiemélange en kozen Huis aan Zee als project dat we willen ondersteunen.

 

Huis aan Zee?

Huis aan Zee is een lokaal open internaat voor kinderen met een beperking met een slechte thuissituatie. Zoals ook al in de pers stond, hebben deze kinderen het nu extra moeilijk.

Koffie Kàn steunt per kilo verkocht 'Hou Moed'-mélange 4€ aan Huis aan Zee.

De missie van Huis aan Zee is een veilige plaats bieden aan deze kinderen, met een duidelijke structuur en een gezond kader; dit alles in een kindvriendelijke en gezinsvervangende sfeer. De opvoeders proberen deze kwetsbare kinderen voldoende weerbaar te maken tegen negatieve invloeden. Ze doen dit aan de hand van 7 pedagogische pijlers: mondigheid, sociale bewogenheid, openheid, intellectuele nieuwsgierigheid, rechtvaardigheid, zelfstandigheid en gelijkwaardigheid. Pijlers die naast liefde, troost en moed in deze tijden eens zo belangrijk zijn, lijkt ons. 

We hopen dat de ‘Hou Moed’-koffiemélange ook voor jullie meer dan ooit een bakje troost mag zijn. 

Stay safe. 

Matériel: porcelaine
Dimensions:
Va au lave-vaisselle : Non
Capacité:
0 étoile(s) selon 0 évaluation(s)
Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? Oui Non En savoir plus sur les témoins (cookies) »
← Retour à l'interface d'administration    Livraison gratuite à partir de €50 - B/NL • free gift wrapping Cacher