Nieuw! Meeneembeker gemaakt van koffiegruis

Nieuw! Meeneembeker gemaakt van koffiegruis

Koffie Kàn gaat steeds op zoek naar manieren om stappen te zetten op het vlak van circulaire economie. Na het aanpassen van de verpakking, willen we onze consument ook meer bewust maken van ander afval, zoals koffiegruis.

We gingen op zoek naar een product dat gemaakt wordt van koffiedik. Deze gepersonaliseerde meeneem koffiebeker is er eentje van. 

 

Een circulaire manier van denken.

Het stijgende verbruik van koffie over de hele wereld zorgt voor een groeiende hoeveelheid koffiedik, waarvan het meeste rechtstreeks in de vuilbak terechtkomt. De Weducer koffiebeker vertrekt hier: koffiegruis wordt hergebruikt, samen met grondstoffen die anders zouden worden verspild. Het innovatieve materiaal dat hieruit voortkomt, is uitzonderlijk duurzaam. Het vindt zijn perfecte tweede leven als een koffiebeker, wat helemaal binnen het circulaire denken past. De koffiecyclus is voltooid.

 

Sociaal & ecologisch.

Alle koffiedik wordt opgehaald door een fietskoerierscollectief en de producent werkt nauw samen met een sociale werkplaats voor de productie van de bekers.

 

Duurzaam design.

Design en esthetiek worden gecombineerd met duurzaamheid en behoud van grondstoffen. De beker laat zien hoe vorm en functie de weg kunnen effenen voor duurzaamheid in het dagelijks leven.

 

-> Je kunt de beker hier bestellen. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    • gratis levering vanaf 60€ - B/NL • gratis inpakservice • voor 14u besteld, dezelfde (werk)dag verzonden Verbergen