Heerlijke koffie met een ziel

Slow Coffee

  • Geplaatst op
  • Door Marjolein Vermeersch
  • 0
Slow Coffee

Slow Coffee is een trendy begrip en wordt meestal gebruikt om te verwijzen naar een ‘trage’ manier van koffiezetten.

Wij staan er als koffiebrander iets anders tegenover. Onze trage en ambachtelijke benadering van koffie gaat over de selectie van de koffieboon en het roosteren en verpakken ervan. In onze hele bedrijfsvoering speelt respect voor het product en de productkwaliteit in de breedste betekenis, nog daadwerkelijk een centrale rol en is het heel wat meer dan een hol, wollig cliché.

Heerlijke Koffie met een Ziel

Heerlijke Koffie met een Ziel

Als kleinschalig familiebedrijf selecteren en kopen wij ruwe koffie van topkwaliteit aan, we mengen en branden de koffiesoorten volgens een uniek ambachtelijk en milieuvriendelijk roosteringsprocédé, verpakken de koffiemélanges volgens de meest recente bewaartechnieken en verdelen ze via de gespecialiseerde voedingshandel. 

Wat heet 'winst'?

  • Geplaatst op
  • Door Marjolein Vermeersch
  • Geplaatst in mvo
  • 0
Wat heet 'winst'?

Een 'Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming' zijn brengt weinig financieel voordeel op voor Koffie Kàn. Toch kunnen wij onze manier van duurzaam ondernemen handhaven en nog winst maken, dank zij innovatie en een hoog niveau van kostenbesparend werken, waardoor we onze koffiemélanges tegen competitieve prijzen kunnen aanbieden.

Gespecialiseerde Distributie

  • Geplaatst op
  • Door Marjolein Vermeersch
  • 0
Gespecialiseerde Distributie

Koffie Kàn verdeelt zijn koffiemélanges uitsluitend via de gespecialiseerde KLEINhandel in voeding: natuurvoedingswinkels, bakkerijen, de betere kruidenier, delicatessenzaken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »