Origin Decanter by Trinity One

€55,50 €45,00
* Stukprijs: €0,00 /
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-2 dagen

Origin Decanter Glas

De Origin Decanter is de minimalistische, low-tech koffiezetter die is ontworpen om de aroma's en smaken volledig los te laten.

Trinity ontwierp een eenvoudig maar erg handig 'sequence grid seal-systeem', waarmee je het debiet en de flow via de koffie- en filtermodule kunt aanpassen. Dit betekent dat je koffie kunt zetten met een breder scala aan maalinstellingen en met een verhoogd of verlaagd uitvoerdebiet om de perfecte kop koffie te zetten.

Ze hebben ook de filtermodule en de decanter samengevoegd in één minimalistische combinatie. Dit is niet alleen mooier, maar voorkomt ook onnodig warmteverlies tijdens het koffiezetten.

Het geïntegreerde ontwerp maakt de Origin Decanter een goedkopere optie dan andere alternatieve producten waarbij je de dripper en server apart koopt.

  • De Origin Decanter Filter Module is compatibel met Kalita Wave 155-filters.
  • De filter is in glas
  • Het glaswerk is van hoogwaardig borosilicaat en heeft, voor extra duurzaamheid, een wanddikte van 0,5 mm meer in vergelijking met standaard koffiezetsystemen die werden getest.


Fun tip: Heb je aan het einde van de dag even genoeg koffie gehad, dan kun je de Origin Decanter er ook bij nemen om te ontspannen en een fles wijn te decanteren. Toeval of niet, maar hij doet het uitstekend als wijnkaraf, en belucht en decanteren tot 750 ml onder de tuit (ja, hij is met opzet ontworpen om een fles wijn te bevatten). De kans is tenslotte groot dat als je geïnteresseerd bent in geweldige koffie, je waarschijnlijk ook geïnteresseerd bent in geweldige wijn en de vele overeenkomsten tussen de twee zult waarderen :-)

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    • gratis levering vanaf 50€ - B/NL • gratis inpakservice • voor 13u besteld, dezelfde (werk)dag verzonden Verbergen