• Lorem ipsum

Koffie Kàn bv

Kerkstraat 84 – 8420 Wenduine, Tel: +32-50-414623

Kantoor @ koffiekan.be

De winkel is open van maandag tot en met vrijdag: van 9-12u en van 14-17u.

 

Wil je ons graag bezoeken? Hier  vind je meer informatie over een bedrijfsbezoek.

 

 

De mensen achter Koffie Kàn:

 

Marjolein

Marjolein Vermeersch:

Marjolein is de dochter van oprichters Johan Vermeersch & Martine Nijsters en stapte begin 1999 in het ouderlijk bedrijf. Dan had ze al enkele jaren werkervaring achter de rug in de reclamewereld en bij een exportconsulent. Voordien haalde ze een Master in Business Administration in Barcelona en een Master in Internationale Handel aan de EHSAL in Brussel.

Om vertrouwd te raken met de wereld van koffie, volgde ze een internationale 'Coffee Course' van de Coffee Trade Federation in Londen en proeftrainingen bij gespecialiseerde importeurs. Marjolein is bij Koffie Kàn verantwoordelijk voor het algemeen management, de aankoop en marketing en dus samen met Céline de stem aan de andere kant van de telefoon.

Frederik_Danneels_KKTeam

Frederik Danneels:

Is niet alleen de echtgenoot van Marjolein, maar ook verantwoordelijk voor de productie. Hij brandt en verpakt de koffie en voert de stringente kwaliteitscontroles uit. Dank zij zijn vakkundigheid, goede zorgen en grote betrokkenheid bij de kwaliteitspolitiek van Koffie Kàn, is elk pakje Koffie Kàn een 100% vers en lekker pakje koffie.

Céline_Vervloet_KKTeam

Céline:

Loyale en enthousiaste medewerkster die altijd klaar staat voor de dagelijkse taken bij Koffie Kàn en het verwennen van bezoekers bij open bedrijfsdagen. Met zorg en oog voor het detail is Céline een waardevolle en onmisbare pijler voor onze goede werking en service.