Blog - Nieuws van tussen de koffiebonen

Matcha of koffie: waarom kiezen?

  • Geplaatst op
Matcha of koffie: waarom kiezen?

Matcha thee is een energy booster die de laatste vijf jaren aan populariteit heeft gewonnen. Daarnaast is het ook eenvoudig klaar te maken. Maar waar zit dan het grote verschil tussen koffie en matcha? Wanneer kies je voor matcha? En wanneer voor koffie?
Kom het te weten in onderstaande blog.

Het verhaal van Koffie Kàn verteld door Marjolein en Frederik

  • Geplaatst op
Het verhaal van Koffie Kàn verteld door Marjolein en Frederik

Koffie Kàn is een hecht familiebedrijf waar momenteel de derde generatie aan de brander staat. De heerlijk zachtaardige koffiemélanges zijn al sinds de late jaren ’40 van de vorige eeuw het succesrecept. Elke generatie legde z’n eigen accent. Maar de basis blijft hetzelfde: koffie boordevol aroma, weinig cafeïne en vooral heel veel verhaal.

Koffie Kàn Vaderdag cadeautips

  • Geplaatst op
Koffie Kàn Vaderdag cadeautips

Terwijl de moeders nog nagenieten van hun bloemen, handgemaakte schaaltjes, chocolade of wat er ook gemaakt is op school, binnenkort is het tijd voor alle vaders en vaderfiguren om in het zonnetje gezet te worden!
Met een stoer cadeau of een persoonlijke attentie. In deze blog met vaderdag cadeautips maken we het gemakkelijker!

5 tips om thee langer te bewaren

  • Geplaatst op
5 tips om thee langer te bewaren

Ondanks het feit dat losse thee niet snel zal bederven, is en blijft het een natuurproduct met een vervaldatum. Door thee op de correcte manier te bewaren, stel je de vervaldatum van je favoriete thee zoveel mogelijk uit. Wij zochten voor jou uit hoe je het best thee – en zijn aroma’s - bewaart.

Hoe onderhoud je je koffiemachine?

  • Geplaatst op
Hoe onderhoud je je koffiemachine?

Je vertrouwt elke dag op je favoriete koffiemachine om de lekkere Koffie Kàn koffiebonen om te toveren in een heerlijk kopje koffie. Net daarom verdient jouw apparaat een goed onderhoud. Of je je koffie handmatig zet of een volautomatische koffiemachine gebruikt. Een degelijk onderhoud heeft niet enkel invloed op de levensduur van je apparaat maar ook op de smaak van koffie.
Zeg nu zelf: het is toch zonde om de smaak van je koffie teniet te doen door je koffiemachine onvoldoende liefde te geven?
Hieronder vind je onze tips voor een goed onderhoud van je koffiemachine.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    • gratis levering vanaf 50€ - B/NL • gratis inpakservice • voor 14u besteld, dezelfde (werk)dag verzonden Verbergen