Blog - Nieuws van tussen de koffiebonen

Koffie Kàn Vaderdag cadeautips

  • Geplaatst op
Koffie Kàn Vaderdag cadeautips

Terwijl de moeders nog nagenieten van hun bloemen, handgemaakte schaaltjes, chocolade of wat er ook gemaakt is op school, binnenkort is het tijd voor alle vaders en vaderfiguren om in het zonnetje gezet te worden!
Met een stoer cadeau of een persoonlijke attentie. In deze blog met vaderdag cadeautips maken we het gemakkelijker!

5 tips om thee langer te bewaren

  • Geplaatst op
5 tips om thee langer te bewaren

Ondanks het feit dat losse thee niet snel zal bederven, is en blijft het een natuurproduct met een vervaldatum. Door thee op de correcte manier te bewaren, stel je de vervaldatum van je favoriete thee zoveel mogelijk uit. Wij zochten voor jou uit hoe je het best thee – en zijn aroma’s - bewaart.

Hoe onderhoud je je koffiemachine?

  • Geplaatst op
Hoe onderhoud je je koffiemachine?

Je vertrouwt elke dag op je favoriete koffiemachine om de lekkere Koffie Kàn koffiebonen om te toveren in een heerlijk kopje koffie. Net daarom verdient jouw apparaat een goed onderhoud. Of je je koffie handmatig zet of een volautomatische koffiemachine gebruikt. Een degelijk onderhoud heeft niet enkel invloed op de levensduur van je apparaat maar ook op de smaak van koffie.
Zeg nu zelf: het is toch zonde om de smaak van je koffie teniet te doen door je koffiemachine onvoldoende liefde te geven?
Hieronder vind je onze tips voor een goed onderhoud van je koffiemachine.

Welke melk kies je voor koffiebereidingen?

  • Geplaatst op
Welke melk kies je voor koffiebereidingen?

Koffie en melk zijn een dynamisch duo. De juiste soort melk brengt een extra smaakdimensie aan je koffiebereiding. Dankzij smaakonderzoek en experimenten door baristas overal ter wereld hebben lattes, cappuccino’s en andere koffiebereidingen met melk een eigen plek op de menukaart van koffiezaken veroverd.
Hieronder leer je het verschil kennen tussen de populairste koffie-met-melk-combinaties en welke soorten melk een mooie aanvulling zijn op koffiearoma’s.

Composteerbare koffiecups: wat betekent dat?

  • Geplaatst op
Composteerbare koffiecups: wat betekent dat?

De heerlijke zachtaardige koffie van Koffie Kàn is al even beschikbaar in pads en capsules. Net als de verpakkingen voor koffiebonen en gemalen koffie dachten we voor onze pads en cups ook aan de meest milieuvriendelijke optie. Een van de grootste uitdagingen waaraan we jaar na jaar werken, is de circulariteit van een pakje koffie.
Hieronder lees je hoe we dit afgelopen jaren hebben aangepakt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    • gratis levering vanaf 50€ - B/NL • gratis inpakservice • voor 14u besteld, dezelfde (werk)dag verzonden Verbergen