Nieuws van tussen de koffiebonen

Zeemijlen voor Ramiro

Zeemijlen voor Ramiro

Helemaal in de lijn van de bedrijfsfilosofie van Koffie Kàn lag het, om de te klein geworden koffiebrandmachine die we in 2004 vervingen, aan onze biokoffieboer in Chiapas te schenken. Die oude machine werd eerder met recente technologische sturing uitgerust, is nog optimaal bedrijfszeker en zou op de tweedehandsmarkt algauw nog 25.000 euro waard zijn. Maar dat weegt naar ons gevoel niet op tegen de groeimogelijkheden die de machine voor koffieboer Ramiro betekent.

Bezoek Koffie Kàn

  • Geplaatst op
  • Door Marjolein
  • Geplaatst in bedrijfsbezoek
Bezoek Koffie Kàn

Onze winkel is open van maandag tot en met vrijdag van 9u-12u en van 14u-17u.

In de eigen koffiebranderij heeft Koffie Kàn een unieke technologie voor het koffiebranden ontwikkeld: het DYCOLOTE® roosteren. Deze zachte benadering van de koffieboon zorgt niet alleen voor de volle ontplooiing van het koffiearoma, maar vooral voor een perfect verteerbare koffie.

Slow Coffee

Slow Coffee

Slow Coffee is een trendy begrip en wordt meestal gebruikt om te verwijzen naar een ‘trage’ manier van koffiezetten.

Wij staan er als koffiebrander iets anders tegenover.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »