• Lorem ipsum

ROK

Bij ROK zijn ze gek op geweldige koffie en dol op het ontwerpen van producten die een leven lang meegaan. Letterlijk. Geen ritjes naar de vuilstort om de paar jaar, geen opeenhoping van verkwistende gebruikte capsules. Gewoon geweldige espresso die niet ten koste gaat van de aarde. 

De handmatige espressomachine heeft geen elektrische pomp of verwarmingselement dat verslijt, vereist geen ontkalking of regelmatig onderhoud. Geen wasprogramma's - gewoon afspoelen onder de kraan. Geen verspilling van standby-energie. Geen capsules. En de kleinste ecologische voetafdruk in zijn klasse. De filosofie van ROK is anti-veroudering. Deze machines werden 20 jaar geleden gelanceerd en zijn nog steeds in gebruik bij tevreden gebruikers. En elke verbetering die we in de loop der jaren hebben aangebracht - en dat omvat een verdubbeling van het vermogen - zijn geleverd als thuis toegepaste upgradekits die erg populair zijn.

Ze vinden het gemakkelijk om 10 jaar garantie te bieden in schril contrast met de een of twee jaar die worden aangeboden door Nespresso en andere koffiecapsules. 

€225,00
niet op voorraad
De ROK Espressomaker is het ideale apparaat voor de lekkerste koffie, zonder afval van filters of verpakking. Lees meer
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis.
ROK
Espresso Koffiemaker GC Classic
De ROK Espressomaker is het ideale apparaat voor de lekkerste koffie, zonder afval van filters of verpakking.
€225,00