ROK

Bij ROK zijn ze gek op geweldige koffie en dol op het ontwerpen van producten die een leven lang meegaan. Letterlijk. Geen ritjes naar de vuilstort om de paar jaar, geen opeenhoping van verkwistende gebruikte capsules. Gewoon geweldige espresso die niet ten koste gaat van de aarde. 

De handmatige espressomachine heeft geen elektrische pomp of verwarmingselement dat verslijt, vereist geen ontkalking of regelmatig onderhoud. Geen wasprogramma's - gewoon afspoelen onder de kraan. Geen verspilling van standby-energie. Geen capsules. En de kleinste ecologische voetafdruk in zijn klasse. De filosofie van ROK is anti-veroudering. Deze machines werden 20 jaar geleden gelanceerd en zijn nog steeds in gebruik bij tevreden gebruikers. En elke verbetering die we in de loop der jaren hebben aangebracht - en dat omvat een verdubbeling van het vermogen - zijn geleverd als thuis toegepaste upgradekits die erg populair zijn.

Ze vinden het gemakkelijk om 10 jaar garantie te bieden in schril contrast met de een of twee jaar die worden aangeboden door Nespresso en andere koffiecapsules. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    • gratis levering vanaf 60€ - B/NL • gratis inpakservice • voor 14u besteld, dezelfde (werk)dag verzonden Verbergen