Slow Coffee Boek

€24,99 €19,99
* Stukprijs: €0,00 /
Beschikbaarheid: Op voorraad (466)
Levertijd: 1-2 dagen

DE KRACHT VAN GENIETEN

Slow Coffee - Een eigenzinnig koffieboek is een leuke gids voor de koffiegenietende thuisdrinker, de nieuwsgierige koffiefreak, de dappere experimenteerder en de vlijtige kenniszoeker, die bewust wil genieten van 'het koffiemoment'.

Je kunt hier een paar pagina's inkijken.

 

MOEDER EN DOCHTER SCHREVEN EIGENZINNIG KOFFIEBOEK. OM ZALIG VAN TE NIPPEN!

Als meisje van twee al zat Marjolein vaak te spelen te midden van de koffiebalen. Daar kreeg ze van haar ouders - Johan Vermeersch en Martine Nijsters, oprichters van Koffie Kàn - de liefde voor koffie met de paplepel toegediend. In haar boek 'Slow Coffee' onthult ze vandaag, als duurzaam ondernemer en koffie-expert, de verrassende geheimen achter het telen, oogsten, branden én schenken van koffie. Slow Coffee, om precies te zijn. Samen met Martine maakt ze ons duidelijk waarom koffie al van oudsher als godendrank wordt beschouwd. Waarom we er toch zo aan verknocht zijn. En hoe we nog intenser kunnen genieten van ons kopje troost. Een warme aanrader voor elke levensgenieter, of je nu een koffiefreak dan wel een occasionele drinker bent!

 

Waarover gaat dit boek?

Alles wat je maar wil weten over koffiedrinken als 'levenskunst' en over duurzame Slow Coffee van topkwaliteit wordt in dit boek op een heldere, zeer onderhoudende manier verteld: hoe je koffie kan proeven, wat voor koffiestijl bij jou past, hoe je de lekkerste kop voor jouw smaak zet. Je leert het verschil kennen tussen industriële en ambachtelijke koffie, hoe je fijne kwaliteit onderscheidt van minderwaardige, en wat voor lekkers je met koffie kan bereiden. Kortom, in Slow Coffee - Een eigenzinnig koffieboek vind je alle info om intens van koffie te genieten.

 

Hemelse koffierecepten

In een boek voor levenskunstenaars mogen uiteraard geen recepten ontbreken! In 'Slow Coffee' vind je dan ook de gekste maar heerlijkste combinaties met koffie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een verfrissende, ijskoude koffie tonic? Of van een lekkere koffiestoverij, met een mojito-koffie-ijsje als dessert…?

 

Alert voor de toekomst

De schrijfsters wekken met dit boek ook een immens respect op voor de zorgzame telers. Liefdevol en vakkundig verzorgen ze hun kostbare koffieplanten. Als lezer begrijp je waarom Koffie Kàn kiest voor duurzaam ondernemen. Het is van fundamenteel belang in de koffiebranche. Tenminste als we over 30 jaar nog steeds koffie willen drinken…

uitgegeven bij Lannoo - ISBN 9789401443623

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    • gratis levering vanaf 50€ - B/NL • gratis inpakservice • voor 14u besteld, dezelfde (werk)dag verzonden Verbergen