Jura Z10 (Aluminium Dark Inox / Aluminium White / Aluminium Black)

Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: op bestelling

Z10, niet enkel voor warme koffie, maar ook koude koffiespecialiteiten

 

Je ontvangt gratis 3kg koffie bij aankoop van een Jura Z10 

De Jura Z10 heeft een nieuwe, revolutionaire molen: de Product Recognising Grinder (P.R.G.) kun je per product de maalgraad instellen, van heel grof tot super fijn. Zo komt elke bereiding perfect tot zijn recht. 

Helemaal nieuw bij de Z10, is de mogelijkheid om Cold Brew koffie te zetten, extreem fris dankzij het Cold Extraction Process. De extractie gebeurt met koud water, pulserend, onder hoge druk en met grover gemalen koffie. Het resultaat in het kopje is een natuurlijke, energiegevende frisdrank waarin de fruitaroma's van de koffie voortreffelijk tot hun recht komen, zonder te worden weggedrukt door bitterheid. Heerlijk voor warme dagen!

Het design en de bewuste keuze voor de juiste materialen dragen actief bij aan de duurzaamheid van dit koffietoestel. Op die manier wil Jura inzetten op een vormgeving die de eigenaren trots maakt op hun bezit en na vele jaren nog fris en modern overkomt. Compromisloze kwaliteit, hoogwaardige, duurzame materialen en uiterste precisie in de verwerking zorgen gedurende de gehele levensduur van de machine voor hoogstaand culinair en esthetisch genot. Het complex gevormde aluminium front getuigt van ambachtelijke fabricagekunst op het hoogste niveau. Het waterreservoir in het chique design en de harmonieus vormgegeven filterbehuizing zijn maar twee voorbeelden van de liefde voor elk vermeend klein detail. En wie de Z10 aanraakt, begrijpt pas echt wat JURA onder hoogwaardigheid verstaat.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    • gratis levering vanaf 60€ - B/NL • gratis inpakservice • voor 14u besteld, dezelfde (werk)dag verzonden Verbergen