Bio

Levertijd: op bestelling

In de hooglanden van het Mexicaanse Chiapas wordt deze pure Arabicakoffie biologisch verbouwd: geen kunstmest, noch chemische bestrijdingsmiddelen komen er aan te pas. De koffiebessen worden na het ontbolsteren zongedroogd en zuiver verwerkt. Om u deze biologische koffie te garanderen, wordt de Biomélange van Koffie Kàn door Certisys (BE-BIO-01) gecontroleerd en gecertifieerd.

 

Aroma

Een verfijnd floraal akkoord van roos evolueert tot een weelderig en complex palet met delicate toetsen van honing. Zacht aroma, zo licht en luchtig als een bloemblaadje.

 

Smaak

Start met een rinse bloemige hint van rozenbottel en hibiscus, gevolgd door zachte onderbouwde zuren, eerder breed dan puntig, om te versmelten in een soepele middensmaak, vol complexiteit. De einddronk is delicaat, maar houdt mooi aan. Een levendige, zuivere originekoffie met grote klasse.

 

De plantage van Ramiro

We hebben een heel persoonlijk contact met Ramiro Clemente van de plantage La Nueva Esperanza waar onze biokoffie van komt. Je leest er hier meer over.

Europees Biolabel: Ja
100% Arabica: Ja
Origines: Mexico
Decaf: Neen
| Pollet 02-08-2019 12:15

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    • gratis levering vanaf 50€ - B/NL • gratis inpakservice • voor 14u besteld, dezelfde (werk)dag verzonden Verbergen