Jura Claris Pro

Beschikbaarheid: Op voorraad (12)
Levertijd: 1-2 dagen
  • Bestel 2 voor €29,45 per stuk en bespaar 5%
  • Bestel 4 voor €28,52 per stuk en bespaar 8%

De nieuwe beschermingsformule is speciaal ontwikkeld voor moderne volautomaten met One-Touch Cappuccino-functie. Deze bevat een minerale stof die het calciumcarbonaat stabiliseert. Hierdoor zet het calciumcarbonaat zich ook bij een regelmatige stoombereiding niet in het doorloopsysteem af. Op deze manier wordt een verstopping van leidingen actief voorkomen. CLARIS kan echter nog aanzienlijk meer: de filterpatroon filtert naast kalk ook diverse smaak en geur bedervende stoffen uit het water. De voor de gezondheid belangrijke mineralen en fluoriden blijven echter behouden.

CLARIS werkt volgens het professionele tegenstroomprincipe. Bij iedere bereiding wordt het filtergranulaat opgewerveld en ontplooit op deze wijze zijn volle werking. De filtratie wordt bij iedere bereiding uitgevoerd. Hierdoor wordt staand gefilterd water vermeden en wordt voorkomen dat het water snel kiemt. Mits correct gebruikt, maakt CLARIS ontkalken compleet overbodig. Dit verhoogt het comfort en bespaart u waardevolle tijd. Schone leidingen, verwarmingselementen en een pomp zonder kalkafzettingen verlengen de levensduur van uw volautomaat aantoonbaar, en leveren een bijdrage aan het waardebehoud van de volautomaat.

Alleen originele CLARIS filterpatronen zijn met betrekking tot de samenstelling en het doorstroomgedrag perfect afgestemd op volautomaten van JURA. Gun uzelf en uw volautomaat van JURA de nieuwe CLARIS filters en overtuig uzelf van de vele voordelen.

CLARIS Pro Smart is ontwikkeld voor de volgende volautomaten: GIGA X8, X8, X6, WE8, WE6

CLARIS Pro Smart maxi is ontwikkeld voor de volgende volautomaten : GIGA X8, GIGA X3, X10, X8, X6

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Bundles

Onderhoudsproducten Jura

9% Korting
€59,00
€54,00


Onderhoudsproducten Jura

9% Korting
€58,50
€53,50


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    • gratis levering vanaf 50€ - B/NL • gratis inpakservice • voor 13u besteld, dezelfde (werk)dag verzonden Verbergen