Bio Decaf Gemalen - 100% biologische koffie

Artikelnummer: 1x250xBDG
Levertijd: op bestelling

Bio Decaf van Koffie Kàn is gegarandeerd biologisch en heerlijk zacht van smaak. Koffie Kàn laat de Biokoffie met CO2 decafeïneren. Decafeïneren met CO2 is een compleet chemievrij procédé: alleen zuiver water en koolstofdioxide komen in aanraking met de koffie. CO2 is een compleet natuurlijke en inerte substantie die bovendien volledig verdampt. Daarom verleent Certisys (BE-BIO-01) het Europees biolabel aan deze natuurlijke decafeïneringsmethode, om volop te laten genieten van een cafeïnevrije koffie die 100% biologisch is.

 

Aroma

Een aroma dat bestaat uit vertrouwde geuren, zoals de ronde molligheid van vers gebakken brood, geeft je meteen zin om languit te genieten van dit kopje pure koffie zonder kick.

 

Smaak

Een bloemrijk begin dat zweemt naar rozenbottel gaat over in een mild middenstuk met confiserietoetsen en het warme fluweel van vers gebakken brood. Zachte en volle aciditeit houdt de smaak in balans en zorgt voor een harmonisch evenwicht. Net als bij zijn originebroer is de einddronk discreet, maar voldoende lang.

Europees Biolabel: Ja
100% Arabica: Ja
Origines: Mexico
Decaf: Ja
| Marcel 12-06-2021 15:06

Lekker bio decaf koffie. Voor een goede prijs
Ik ben tevreden over de koffie en snelle en goed levering..

| Bourdiaudhy christel 02-08-2019 12:14

Ondertussen drink ik reeds 25 jaar koffie kan producten
Vroeger verschillende soorten gedronken met elk zijn eigen smaak altijd super , wegens een slecht werkende maag en gevoelig voor hoge bloeddruk ben ik overgestapt naar deca koffie
Deze heeft een perfecte smaak, geen andere koffie smaakt zo goed
Met bezoek in huis steeds complimenten over mijn lekkere koffie

| Marleen 02-08-2019 12:14

De biologische koffie van Koffie Kàn is door zijn natuurlijk proces de heerlijkste koffie ooit.
Met als pluspunt:De kleinschalige boeren die met veel liefde voor natuur en mens de koffie op een zachtaardige manier bewerken,zet me aan tot het kopen van Koffie Kàn.

5 sterren op basis van 3 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    • gratis levering vanaf 60€ - B/NL • gratis inpakservice • voor 14u besteld, dezelfde (werk)dag verzonden Verbergen