• Lorem ipsum

De Tijdloze Foto’s Expo: Een Glimp van de Rockgoden in Beeld

18 Dec 2023
door Marjolein

We zien de grote artiesten graag. Letterlijk & figuurlijk.

Een Unieke Reis door de Geschiedenis van Goedefroit Music

 

Wereldwijd vind je rockbeelden met de naam ©GOEDEFROIT MUSIC vermeld. Achter deze credits schuilt geen onpersoonlijk agentschap, maar één dubbel levenswerk. In de vroege jaren '70 verscheen de allereerste concertfoto van Jan Goedefroit, een iconisch beeld van Ike & Tina Turner. Zijn overlijden in 1992 liet niet alleen een uniek foto-archief achter, maar ook zijn toegewijde echtgenote Carline Vandercuyssen, die onvermoeibaar zijn werk voortzette. Een halve eeuw na die eerste foto vormt het weergaloze privé-archief van beiden één geheel, verbonden door één visie: it’s the music, stupid!

 

De Tijdloze Foto’s Expo: 100 Iconische Beelden

De Tijdloze Expo is een eerbetoon aan deze schatkist, met 100 iconische foto’s die op adembenemende grootte worden tentoongesteld. Elke foto is met de hand afgedrukt, een limited edition op het hoogwaardigste bariet-papier, gepresenteerd in een stijlvolle barok-kader en voorzien van een datum, handtekening en attest.

De persoonlijke portretten nemen je mee naar de mensen achter de goden. De weergaloze concertbeelden laten je het zweet ruiken van Madonna, Dave Grohl, Bruce Springsteen, Amy Winehouse en Alex Turner in volle actie, badend in het broeierige podiumlicht. Je bevindt je heel even heel dichtbij. Wat je ziet, is echt. Wat je ziet, is rock n’roll. En als je aandachtig kijkt, hóór je zelfs wat er gebeurt.

 

Beleef het Zelf bij de Tijdloze Foto’s Expo

Benieuwd naar deze onvergetelijke ervaring? Kom langs bij de Tijdloze Foto’s Expo en laat je meevoeren door de tijdloze kracht van de rockmuziek, vastgelegd door de lens van Goedefroit Music. Mis het niet – de rockgoden wachten op je!

 

Koffie Kàn als Partner van de Tijdloze Foto’s Expo

Als koffiebranderij krijgen we niet vaak de kans om cultuur te steunen, erfgoed te eren en een levenswerk te helpen tonen. Trots zijn we dan ook dat Koffie Kàn koffiepartner is van deze expo, waar je voor of na het bezoek kunt genieten van een heerlijk, zachtaardig kopje Koffie Kàn. Dit project is werkelijk prachtig!

 

Hier moet je naar toe.

Een prachtige uitstap tijdens de kerstvakantie, een zalige onderdompeling in tijdloze muziek, en een ideale voorbereiding op de Tijdloze (bij StuBru) op oudejaarsavond.

  • Waar? LandMarck Kortrijk - Weggevoerdenlaan 5, 8500 Kortrijk
  • Wanneer? 8 december 2023 - 4 februari 2024
  • woensdag t.e.m. zondag open van 10u30 - 18u (kerstavond & oudejaarsavond tot 16u)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »