Blog - Nieuws van tussen de koffiebonen

Transparantie & Duurzaamheid

Transparantie & Duurzaamheid Koffie Kàn gaf zichzelf een nieuwe uitdaging: welk antwoord kun je geven aan mensen die vragen naar -dure- labels als garantie voor een 'eerlijk' product.
Wij gaan nu verder dan wat labels kunnen garanderen.

Slow Coffee

Slow Coffee Slow Coffee is een trendy begrip en wordt meestal gebruikt om te verwijzen naar een ‘trage’ manier van koffiezetten.

Wij staan er als koffiebrander iets anders tegenover.

Pachamama Bio

Pachamama Bio Om onze koffieboeren te steunen en u als klant een permanente koffiekwaliteit te garanderen, creëerden wij de mélange “Pachamama Bio”. Pachamama betekent ‘voedende moeder aarde’. Met dit 100% ecologische initiatief draagt u, samen met ons, uw steentje bij aan een rechtvaardige handel. Gewoon terwijl u van uw heerlijke kopje koffie zit te genieten ...

Heerlijke Koffie met een Ziel

Heerlijke Koffie met een Ziel Als kleinschalig familiebedrijf selecteren en kopen wij ruwe koffie van topkwaliteit aan, we mengen en branden de koffiesoorten volgens een uniek ambachtelijk en milieuvriendelijk roosteringsprocédé, verpakken de koffiemélanges volgens de meest recente bewaartechnieken en verdelen ze via de gespecialiseerde voedingshandel. 

Milieuvriendelijke producten

Milieuvriendelijke producten We verkozen als bedrijfslocatie het centrum van Wenduine boven een industrieterrein. Omdat we vinden dat het ambacht van koffiebranden temidden het dorpsleven thuis hoort, net zoals een bakkerij bijvoorbeeld.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    • gratis levering vanaf 50€ - B/NL • gratis inpakservice • voor 14u besteld, dezelfde (werk)dag verzonden Verbergen