- Lorem ipsum
14 Jun 2023
Een blik op koffie branden
Leer welke fases koffiebonen doorlopen tijdens het branden, van lichte tot donkere roast. Ontdek welke type roostering je zintuigen het meest prikkelt.
Lees meer
9 Nov 2019
Ambachtelijke vs. Industrieel
Wat is het verschil tussen ambachtelijke en industriële koffies?
Lees meer
9 Nov 2019
Gespecialiseerde Distributie
Koffie Kàn verdeelt zijn koffiemélanges uitsluitend via de gespecialiseerde KLEINhandel in voeding: natuurvoedingswinkels, bakkerijen, de betere kruidenier, delicatessenzaken.
Lees meer
8 Nov 2019
Heerlijke Koffie met een Ziel
Als kleinschalig familiebedrijf selecteren en kopen wij ruwe koffie van topkwaliteit aan, we mengen en branden de koffiesoorten volgens een uniek ambachtelijk en milieuvriendelijk roosteringsprocédé, verpakken de koffiemélanges volgens de meest recente bewaartechnieken en verdelen ze via de gespecialiseerde voedingshandel.
Lees meer
Recente artikelen
Trends in koffieland
6 Sep 2023
Bewuste koffiekeuzes maken
5 Aug 2023
Koffiegruis hergebruiken
19 Jul 2023
Een blik op koffie branden
14 Jun 2023
Koffie Kàn Vaderdag cadeautips
22 Mei 2023
Wat maakt Koffie Kàn koffie zo anders?
4 Nov 2022
Matcha of koffie: waarom kiezen?
19 Sep 2022
Tags
Nieuwsbrief
Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email