Gespecialiseerde Distributie

Gespecialiseerde Distributie

Koffie Kàn verdeelt zijn koffiemélanges uitsluitend via de gespecialiseerde KLEINhandel in voeding: natuurvoedingswinkels, bakkerijen, de betere kruidenier, delicatessenzaken.

Koffie Kàn stond mede aan de wieg van de natuurvoedingsbeweging in Vlaanderen (begin jaren 1970) en is sindsdien marktleider voor koffie in de natuurvoedingskleinhandel. Dit is een doordachte verkooppolitiek, omdat we er van overtuigd zijn dat een samenleving de kleinhandel nodig heeft voor de leefbaarheid van gemeenschappen en woonkernen. Indien alle verkoop van levensmiddelen in handen komt van de grootdistributie, zal enkel nog de laagste prijs van tel zijn en zullen waarachtige productkwaliteit en smaakverfijning verloren gaan (massaconsumptie vs. 'consuminderen’).

Bovendien gaan, door het verdwijnen van handel en wandel in woonkernen, ook menselijke waarden verloren. Als leverancier maakt Koffie Kàn dus een bewuste keuze om de leefbaarheid van de kleinhandel mee te ondersteunen. De nadrukkelijke aanwezigheid van onze heerlijke koffiemélanges in natuurvoedingswinkels is daarenboven een duidelijk statement dat lekkere voeding ook gezond kan zijn, en vice versa.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    • gratis levering vanaf 60€ - B/NL • gratis inpakservice • voor 14u besteld, dezelfde (werk)dag verzonden Verbergen