• Lorem ipsum

Mis onze Najaarsevents niet !

6 Nov 2023
door Marjolein

1. Black Friday op 24 november 

Op 24 november is het traditiegetrouw Black Friday ⚫️. Wij voorzien ook dit jaar een actie die het extra de moeite maakt voor jou om al kerstinkopen te doen, of een voorraad koffie in te slaan.

 

Wat kun je verwachten?

Op vrijdag 24/11 geldt een algemene korting op de webshop van 10% (*). Inderdaad, op alles in de shop, dus niet enkel op koffie, maar ook thee, chai, koffiebekers, koffietoestellen en Jura onderhoudsproducten...

En er is nog meer! Alle VIP-klanten krijgen zelfs 5% extra korting (15% korting in het totaal dus, ter vervanging van de volumekorting). 

 

>> WORD VIP <<
 

2. Kerst Koopweekend op 8 en 9 december

Ons Feestelijk Kerst Koopweekend vorig jaar had veel succes en werd bijzonder gewaardeerd. De stalen uit de goodiebags werden gesmaakt en de extra attenties waren duidelijk welkom.

Doordat het Kerst Koopweekend niet meer enkel in onze winkel in Wenduine plaats vond, maar ook op de webshop konden veel meer mensen ervan genieten.

We herhalen dit jaar het concept, zowel in de winkel als op de webshop. Er geldt een extra korting van 5% op de hele webshop, bovenop de volumekorting die je hebt op koffie. 

  • Ben je bij de eerste 10 die voor meer dan 100€ koopt? Dan krijg je er van ons een mooie Koffie Kàn mok gratis bij.
  • En als VIP geven we je ook een mini-flesje van onze Reserve Gin cadeau. Ideaal om een koude herfst- of winteravond op te warmen.

 

>> WORD VIP <<
 

3. Feestmélange

Natuurlijk is er ook dit jaar weer Feestmélange. Er is elke keer een beperkte productie van deze tijdelijke mélange in december, en die gaat snel!

Van zodra je kunt reserveren of bestellen, ontvang je van ons bericht. Zorg dus dat je op de mailinglijst staat en hou je mailbox in het oog zodat je dit niet mist.

 

(*) De Black Friday korting vervangt de volumekorting. De korting van het Kerst Koopweekend komt bovenop de volumekorting.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »