Ingrediënten:
- 150 gr. amandelpoeder
- 120 gr. rietsuiker
- 2 eiwitten
- 2 theelepels zeer fijn gemalen Koffie Kàn
- 4 koffielepels Amaretto
Meng het amandelpoeder, de rietsuiker en de gemalen koffie. Blijf roeren tot alle klontertjes zijn verdwenen. Voeg daarna de eiwitten (NIET opgeklopt) en de Amaretto toe. De hoeveelheid Amaretto pas je aan je persoonlijke smaak aan, maar het deeg moet wel stevig blijven en mag niet lopend worden. Goed roeren om een homogeen deeg te krijgen. Vorm op een bakpapier kleine hoopjes van het deeg. Bak de koekjes in 20 minuten op 200°C. De koekjes zijn het lekkerst als de buitenkant licht gekleurd is en de binnenkant nog vochtig. En nu nog een heerlijk kopje Koffie Kàn erbij... de koffiepauze kan niet meer stuk.

 Koffie
                                            Koffie
                     Thee
                                            Thee
                     Bekers
                                            Bekers
                     Accessoires
                                            Accessoires
                     Cadeautips
                                            Cadeautips
                     Koffie Kàn Blog
                                                                  Koffie Kàn Blog
                     Recepten
                                                                  Recepten
                    









