Kokos Cowboy Coffee

Kokos Cowboy Coffee

De term Cowboy Coffee komt recht uit de cowboy tijd. Zij maakten koffie door gemalen koffie in een pot water op te warmen op het vuur. Als de gemalen koffie voldoende naar de bodem was gezakt, werd de koffie over de rand van de pot in een beker gegoten. In dit recept is de koffie dus geen espressokoffie, maar gewone filterkoffie.
(uit 'Slow Coffee)

Ingrediënten:

  • 240 ml ongezoete kokosmelk
  • 240 ml sterk gezette koffie (Bio Espresso)
  • 3 el chocoladesiroop

Warm de kokosmelk op in een kookpot. Je het ook opstomen, zodat je een mooie schuimlaag hebt. Giet eerste de chocoladesiroop en de voorzichtig de warme kokosmelk in een hoog glas. Voeg daarna de hete koffie toe en meng.

Drink onmiddellijk op!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    • gratis levering vanaf 50€ - B/NL • gratis inpakservice • voor 13u besteld, dezelfde (werk)dag verzonden Verbergen