• Lorem ipsum

Je koffiehoek thuis inrichten

8 Mar 2024

Rustig en ontspannen genieten van je koffiemoment, dat is onze wens voor jou. Om dit zalige moment te maximaliseren, verzamelden we 9 musthaves om jouw koffiehoek in te richten. Want alles telt, van de koffie die je gebruikt, over het rustgevende geluid van je espressomachine tot het kopje waar jij je koffie uit slurpt. 

Geniet je mee?

Koffiehoek bij jouw thuis

 

Laten we bij het belangrijkste ingrediënt van je koffiehoek beginnen, - trommelgeroffel - de zachtaardige koffie van koffie kàn die je maag niet lastig valt. Onze voorkeur gaat hier, voor het meest aromatische kopje en een uitzonderlijk koffiemoment, naar koffiebonen. Voor de gezelligste plek bij jou thuis, kies jij natuurlijk de koffie die jouw voorkeur krijgt.

Begin bij het inrichten van jouw koffiehoek met het daarbij horende apparaat: jouw espressomachine, want daar bouw je jouw koffiehoek rond op.

Inrichtingstips

Tip 1: de locatie

De meest logische plaats in huis lijkt misschien de keuken, maar is dat écht zo? Ga eens na, waar geniet jij meestal van je kopje koffie? Gaat jouw voorkeur naar de veranda? De zithoek in de woonkamer? Of misschien je slaapkamer? Richt daar jouw cosy coffee corner in!

Tip 2: hou rekening met jouw koffiestijl

Drink jij het liefst filterkoffie? Dan ziet jouw koffiehoek er nét iets anders uit dan wanneer je voor een vers gezette espresso kiest. Geef jij de voorkeur aan gestoomde melk in je koffie of slurp jij jouw kopje liever zwart? Ook dat bepaalt de inrichting van jouw koffiehoek. Ga dus af op jouw koffiestijl om het gezelligste plekje in huis in te richten.

Tip 3: keep it simple

Het hoeft absoluut geen uitgebreid horeca etablissement te worden. Hou het eenvoudig en kies voor de zaken die je dagelijks gebruikt. We maken hieronder een lijstje voor je!

De 9 musthaves voor jouw koffiehoek

Richt jouw cosy coffee corner thuis in met deze gemakkelijke checklist. Vul gerust aan met extra’s die bij jouw koffiestijl horen en het plaatje compleet maken.

Veel plezier met het inrichten van jouw koffiehoek, koffieliefhebber. Stuur ons gerust een foto toe van het resultaat, dat maakt ons immens gelukkig

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »