• Lorem ipsum

Koffie Kàn Vaderdag cadeautips

22 Mei 2023
door Marjolein

 

Vijf Cadeautips van Koffie Kàn

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau om je vader te laten zien hoe speciaal hij voor je is deze Vaderdag? Zoek niet verder! Bij Koffie Kàn hebben we een hartverwarmende geschenken die je vader zeker zal waarderen. Of hij nu een koffieliefhebber is of gewoon van goede smaken houdt, we hebben voor elk wat wils. Lees verder en ontdek hoe je je vader kunt verwennen met onze unieke cadeau-opties!

Elke dag is natuurlijk een goede dag om te laten zien hoeveel je om je vader geeft, maar op zondag 11 juni mag je nét even dat beetje extra uit de kast trekken. Met deze vijf koffie-gerelateerde Vaderdag cadeautips zet jij jouw vader(s) dit jaar flink in het zonnetje.

 

 

1. Only for Dads

 

Only for Dads

Wij zorgen opnieuw voor heerlijke koffie: speciaal voor Vaderdag stelde Meester Koffiebrander Frederik een stevige mélange samen.

Na het succes van de El Salvador in de Paasbonen, gebruikten we deze mooie origine opnieuw voor de Only for Dads. Deze unieke koffie is echt bijzonder: nadat de koffiebessen zijn geplukt, worden ze in containers verzegeld en een paar dagen gefermenteerd voordat ze op natuurlijke wijze worden gedroogd en ontbolsterd. Het proces zorgt voor een zeer fruitige smaak.

Dat zorgt voor een subtiele fruitige hint, zonder dat die overheerst.  

De Only for Dads koffie kun je nu bestellen in bonen of gemalen en zal maar beperkt geproduceerd worden. 

 

2. Keygo French Press

Keygo French Press

 

Een French Press koffiezet om nooit weg te zetten!

Deze zwarte porseleinen French Press van 1,30 liter heeft een strak design en geeft een unieke toets aan jouw keuken.

Voeg de gewenste hoeveelheid (grof) gemalen koffie (toe en giet kokend water in de hittebestendige koffiezetter. Wacht 4 minuten, roer, druk en geniet! 

Wij raden onze Santos Mild Grof gemalen aan voor deze French Press.

 

3. Roaster's Reserve

 

Koffie Kàn Roaster's Reserve

Onze op vat gerijpte London Dry Gin drink je als een whiskey en won GOUD op de WORLD GIN AWARDS 2023!

Koffie Kàn werkte samen met The Bruges Gin Society om deze heerlijke Roaster's Reserve te maken, op basis van onze Roaster's Koffiegin.

De op vat gerijpte gin onderscheidt zich van vele anderen met een heerlijk aroma en delicate smaak van toffee en koffie, omarmd door zoete en zachte kruiden en afgewerkt met subtiele hints van citrus

Serveertip: Twee ijsblokjes volstaan om je te laten genieten van deze unieke cask strength gin.

Santé !

 

 

4. Fellow Carter Move Mug

 

Fellow Carter Move Mug

 

Deze handige take away beker houdt niet enkel je koffie 12u warm (of 24u koud), maar is zo ontworpen dat er uit drinken ook aangenaam is. Bij Fellow hielden ze rekening met het mondgevoel en de smaakbeïnvloeding van de materialen. Met deze drinkbeker scoor je gegarandeerd.

 

 

5. Mok 'Papa'

 

Eulenschnitt Mok Papa

 

De papa mok van Eulenschnitt is het perfecte cadeau voor elke papa! Zo weet hij dat er altijd een mok speciaal voor hem klaar staat.

De prachtige mokken worden liefdevol met de hand geproduceerd en elke mok heeft zijn eigen unieke touch. Omdat ze allemaal met de hand worden gebakken, geëmbosseerd, geschuurd, geglazuurd & opnieuw gebakken, is elke beker uniek. 

 

 

We selecteerden nog heel wat andere producten die leuk zijn om te geven,

je vindt ze hier.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »