• Lorem ipsum

Wij zoeken stagiairs !

15 Aug 2023
door Marjolein

Bij Koffie Kàn zijn we op zoek naar stagiairs die ons team komen versterken.

Bij ons draait het om meer dan koffie: ook om passie, respect voor de natuur én voor elkaar. Deel jij deze waarden? Lees dan vooral verder!

Over Koffie Kàn

Wij geloven in het creëren van magische koffiemomenten zonder gedoe. Onze koffie is zowel super aromatisch, als vriendelijk voor je maag én voor onze prachtige planeet. We zijn zacht, warm, eerlijk en gezond - net zoals de ideale kop koffie moet zijn. We mikken op jonge avonturiers, de bewuste fijnproevers, en de levensgenieters die weten wat ze willen.

 

Wat we zoeken:

  • Stagiair Marketing
  • Stagiair Business & Organisation

 

1. Stagiair Marketing

Als Stagiair Marketing ben je de Latte Art van ons verhaal! Jij bent degene die onze boodschap uitdraagt, onze waarden in beelden en woorden vangt, en onze community nog sterker maakt. Je verkoopt niet alleen maar koffie - je verbetert levens! Samen met ons bedenk je creatieve campagnes, laat je onze social media kanalen leven, en schrijf je nieuwsbrieven waar de echte koffie-lovers van watertanden.

>>> HIER VIND JE ALLE INFO <<<

2. Stagiair Business & Organisation

Wij zijn op zoek naar een dynamische en enthousiaste stagiair die zich wil aansluiten bij ons bevlogen team. Als Stagiair Business & Organisation ben jij de sidekick van niemand minder dan Marjolein, onze geweldige CEO. Samen zullen jullie de wereld van eerlijke koffie veroveren!

>>> HIER VIND JE ALLE INFO <<<

 

Heb je interesse in één van deze stageplekken? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar ons door. Samen gaan we voor de warmste koffie-ervaring ooit! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »