Blog - Nieuws van tussen de koffiebonen

Wat heet 'winst'?

Wat heet 'winst'? Een 'Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming' zijn brengt weinig financieel voordeel op voor Koffie Kàn. Toch kunnen wij onze manier van duurzaam ondernemen handhaven en nog winst maken, dank zij innovatie en een hoog niveau van kostenbesparend werken, waardoor we onze koffiemélanges tegen competitieve prijzen kunnen aanbieden.

Stakeholders Management

Stakeholders Management Omdat we zo klein zijn hebben we op een bijna organische manier persoonlijk contact met onze klanten (consumenten en verdelers), met onze medewerkers op de vloer, met de plaatselijke overheid en met onze leveranciers. Dat creëert niet alleen een verrijkende wisselwerking met alle stakeholders, maar het geeft ook vertrouwen aan iedere betrokken partij. We beschouwen hen dan ook als meewerkende, meedenkende partners. Daarom ook zijn de bedrijfspanden van Koffie Kàn een open huis.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    • gratis levering vanaf 60€ - B/NL • gratis inpakservice • voor 14u besteld, dezelfde (werk)dag verzonden Verbergen