• Lorem ipsum

De 10 beste cadeaus voor koffieliefhebbers

11 Dec 2023
door Marjolein

1. Een Luxe Giftbox voor koffie- , thee- of chocoladeliefhebbers

Voor al wie houdt van heerlijke warme dranken stelden we verschillende giftboxen samen. Kant en klaar ingepakt in een luxe geschenkdoos met een prachtige strik rond. Je vindt er in verschillende budgetten, met verschillende accenten maar ze zijn altijd een feest om te geven én te krijgen.

Gift Box Koffie Kàn

 

2. Vrolijk keramiek van Eulenschnitt

Koffie of thee smaakt eens zo lekker als je het uit een mooie persoonlijke mok kunt drinken. De mokken en bekers van Eulenschnitt worden ontworpen vanuit de filosofie van "Confetti voor de ziel". Mooie én praktische producten in duurzame materialen.

Een perfect cadeau voor wie de tijd even stil staat als die eerste slok koffie ’s morgens z’n lippen beroert. 

Verkrijgbaar in de webshop met verschillende quotes, maar nu zijn de Limited Edition Kerstbekers natuurlijk een must.

Eulenschnitt Kerstbeker

 

 

3. Een handige geïsoleerde pourover koffiezet van Asobu.

Met deze stijlvolle en praktische koffiezet zonder papieren filters zet je in een handomdraai heerlijke koffie. En doordat de koffiekan geïsoleerd is, blijft de koffie heerlijk lang warm.

Het leuke is dat je na het koffiezetten de glazen filterhouder kunt afschroeven, en met het deksel het reservoir afsluiten: Koffiezet en thermos in één.

Tip: dit handvat kun je erbij bestellen.

De Pourover van Asobu is beschikbaar in verschillende kleuren.

Asobu Pourover

 

4. Altijd koffie met een koffie-abonnement

Voor een koffieliefhebber is een dag zonder koffie een verloren dag. Een ideaal cadeau is dan ook een koffie-abonnement met de beste koffie van de wereld. En die is nog altijd – al zeggen we het zelf – de koffie van Koffie Kàn. Heerlijk zachtaardige mélanges die je maag en hart niet lastig vallen.

  • 100% Arabica koffiebonen
  • Duurzaam en kleinschalig
  • Ambachtelijk gebrand

Met een assortiment van limited editions en vaste klassiekers is elk kopje koffie van Koffie Kàn een heerlijke reis rond de wereld. 

Verkrijgbaar in de webshop voor 3 maand, 6 maand, 9 maand of een jaar.

Koffie Kàn Abonnement

 

5. Gietijzeren theekan Sakai

Elke theeliefhebber weet dat een theekan in gietijzer veel langer warm houdt. Deze Sakai theekan heeft daarbij een heel handig formaat en mooi reliëf.

De kan is beschikbaar op de webshop in twee kleuren: groen en blauw.

Sakai Theekan

 

 

6. Een verfijnde percolator van Bialetti

Er zijn verschillende redenen waarom de beste barista’s zweren bij de koffiemakers van Bialetti. Ze zijn dan ook alomtegenwoordig in Europa en Cuba. Een percolator gebruikt de warmte van het fornuis om kokend water door gemalen koffie te laten stomen. Zo ontstaat een drank die dicht bij espresso staat. 

Een percolator laat de smaak van de koffiebonen perfect tot z’n recht komen en verleidt met z’n chique, nostalgische design. 

Verkrijgbaar in de webshop in verschillende kleuren, voor inductie of keramische fornuizen.

Bialetti Venus Koper

 

Geef je ook graag een zakje espresso-koffiebonen? Lees onze 3 tips om de beste koffie voor espressomachines te kiezen. 

 

7. Een stijlvolle druppelaar van Moccamaster

Rechttoe, rechtaan. Geen ingewikkelde instellingen noch timers. De Moccamaster is een eenvoudige, tijdloze koffiezet die koffie zet volgens de regels der koffiekunst. In minder dan 5 minuten zet je 10 smaakvolle kopjes koffie. 

Verkrijgbaar in de webshop in verschillende prachtige kleuren. 

 

Moccamaster

 

 

8. Een extra kick: Roaster's Reserve Gin

Koffie Kàn werkte samen met The Bruges Gin Society om een heerlijke Barrel Aged Gin te maken, geïnspireerd door onze koffie. We lieten ons Roaster's Gin een jaar rusten in een whiskyvat, waardoor hij intenser smaakt, en een mooi warme gele tint kreeg. Deze gin meng je niet, maar drink je puur net zoals whisky. 

Laat je meevoeren op z’n heerlijke aroma en delicate smaak van toffee en koffie, omarmd door zoete en zachte kruiden en afgewerkt met subtiele hints van citrus.

Ontdek de Roaster’s Reserve en de Roaster’s gin in de webshop.

 

Roaster's Reserve

 

10. Giftset 2 Winter Wonterland Mokken van PIP Studio

PIP Studio is gekend voor servies in verfijnd en mooi versierd porselein. Deze gelimiteerde Winter Wonderland editie heeft verschillende winterse bloemen, eikels, besjes en vogeltjes en verwijst op een prachtige manier naar het najaar. De gouden details geven de mok een feestelijke en luxe uitstraling.

De mokken zijn mooi te combineren met de rest van de Winter Wonderland collectie en zitten mooi verpakt in een prachtig doosje met gelijkaardige mooie tekeningen.

Op de webshop vind je hier andere giftsets van PIP Studio.

Winter Wonderland Mokken

Dit vind je vast ook interessant:

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »